miércoles, 20 de agosto de 2008

ya esta terminado el aceite de albahaca

Como ya os puse hace unos dias, como hacía el aceite, aquí os dejo
ya la foto del mismo para que veáis como ha quedado, y a su lado
como tiene que ser , la gran protagonista de este aceite la planta
de albahaca.el color que ha cogido el aceite es precioso,
os dejo la foto para que se pueda apreciar,
la verdad es que me encantaría, dejaros oler
esta maravilla. es una pasada
con un buen plato de pasta esta delicioso


con un buen plato de pasta esta delicioso

6 comentarios:

manel dijo...

mome, com sempre, trobo la teva pàgina plena de novetats fantàstiques, no només plats, sinó olis, maioneses, melmelades...
aquest oli d'alfàbrega deu seu boníssim, i provaré de fer-lo, però no vas posar com el fas, només he trobat les fotos amb la infusió. si m'ho expliques, t'ho agrairé molt.
fins aviat!

Anna dijo...

siiiiiiii, jo també vull saber com el fas....
Petonets

mome dijo...

Moltes gracies, Manel, la veritat es que si que he fet coses, però també sem em va la pinça jajaja, i ho dic per que no se que vaig fer, que no ha sortit la explicació del oli, perdoneu deuen pensar, que estic una mica turuta jajaja, es el calor, ja ho arreglo després i demano les meves excuses. Petons.

mome dijo...

Anna, ja veus el calor de l´estiu fa que et quedis penjat, jajaja, després entraré i ho poso, moltes gracies a tu i al Manel, que si no jo crec que ni m´entro del que passa a casa meva. jajaja. petons.

Anna dijo...

Gràcies per posar la recepta. Aquesta tarda m'hi poso que tinc una planta d'alfabrega molt guapa, encara que és de les fulles petites però suposo que servirà igual.
Gràcies guapa.

mome dijo...

Anna, gracies a tu i al Manel, la veritat es que encara no he entès el per que no va sortir, ja, ja, .
Jo per fer-ho sempre ho he fet amb la de les fulles grans, les de fulles petites les faig servir per infusions, però ja diràs com queda, la veritat es que no ho se. Petons i desitjo que et quedi de meravella.