sábado, 31 de octubre de 2009

Com faig els panallets de codony

Hola amics, primer de tot desijar-vos bona Castanyada a tots.

he fet panallets i com hi ha gent que m´ha preguntat molts

cops com faig els de codony, donç be com avui hi havia temps

per poder fer fotos adients, que ajuden molt !!!.

Bien a todos los que me preguntasteis como hacia los

panallets de membrillo, aqui dejo un reportage de fotos.Veréis

que una vez hacemos el rulo, se procede a cortar( Mal hecho,
eso
es lo que hace que al cocerlos se nos quede el membrillo
desparramado
y no queden como el de las pastelerías).

Para que nos quede bien y bonito haremos un rulo , lo

cerraremos, le pondremos el azúcar por encima y

cocemos, una vez lo sacamos del horno lo dejamos

reposar unos minutos y cortamos a nuestro gusto.

Podreís ver en las fotos todo el que no se ha de hacer

y la forma como lo hago yo en plan rulo que va de mil

maravillas y quedan como en las pastelerías,( con el detalle

de que los mios no llevan ni patata ni boniato!!).








aqui el resultado
Bona festa!!!!

13 comentarios:

angeles dijo...

muy bien explicado si señor,me encantan los de membrillo un saludo angeles

mome dijo...

Gracias guapa, muchos besos y disfrutar de las fiestas.

La cuina vermella dijo...

Montse, son genials aquests de codonys. Gràcies per compartir la recepta.

Gemma dijo...

Estic d'acord que el truco és tallar-los quan ja estan cuits. Molt ben explicat!

MaryLou dijo...

T'han quedat perfectes!!! Ara els faré com tu. Cada any ens perfeccionem una mica més!!ja,ja,ja...
Petonets

Anna dijo...

Me apunto el truquito! Yo tambén he hecho panellets de membrillo, pero los hago de otra forma, de manera que el membrillo queda fuera y no se desparrama. Pero así, como lo haces tú, queda muy profesional. Lo probaré el año que viene.

Saludos!
Anna (de la Taula d'en Bernat)

comoju - Cova dijo...

Anda... nunca se me había ocurrido rellenarlos así... que ricos deben de estar ....

Un besote

mome dijo...

Hola, gracies per la vostra visita, es un plaer,i a disposició per el que fagi falta.

Petons parella.

mome dijo...

Hola, gracies per la vostra visita, es un plaer,i a disposició per el que fagi falta.

Petons parella.

mome dijo...

Gemma, moltes gràcies, jo desprès de tants anys, i les primeres vegades, que els feia,el meu pare deia, són bons pero la confitura està cuita i espatarrada, jaja, si ara veiés com els faig disfrutaría com un boig, ja que eren els que més li agradaven.

gracies. petons

mome dijo...

MaryLou, gracies, guapísima, ja que tu has pogut gaudir d´una magistral clase, tot sigui dit, per a mi es la millor manera de fer aquest. molts petonets

mome dijo...

Anna moltes gràcies, ja he vist que els has fet com un llit, i queden guapísim i amb molt de codony, com ens agraden a casa, si ho proves, ja dirás. petons i gracies.

mome dijo...

Cova, gracias guapa, estos están deliciosos, de vicio, i si haces membrillo, con que hagas un poquito de mazapán , ja ves una merendola, que ni te cuento, que no hace falta que sea el mismo dia. Besazos, guapa.