Helado de plátano
Aprovechando que tenemos unos plátanos canarios de primera calidad
hoy he hecho un helado que estaba para chuparse los dedos, eso si a los
que les gusten los plátanos. ( los que yo he puesto estaban maduros
y así queda mejor el gusto y realza muchísimo el sabor ; si se ponen
duros o fuertes, el sabor no es tan bueno).
Ingredientes:
300 gramos de plátano ( maduro)
400 gramos de nata líquida
200 gramos de leche
150 gramos de azúcar de caña.
He batido todos los ingredientes juntos , y luego lo he puesto en
la heladora.
Preparación del helado para los que no tienen heladora:
Pelar los plátanos, los cortamos en pedazos y los pasamos por la
trituradora, añadimos el azúcar y lo trituramos hasta obtener una
mezcla cremosa y homogénea.
Montamos la nata bien fría y la mezclamos con cuidado con el puré
de plátano, realizando un movimiento vertical de abajo a arriba.
Verteremos la mezcla en un molde, y lo dejamos en el congelador
por lo menos dos horas. Después retiramos del molde el helado
lo colocamos en una fuente y lo dejamos a temperatura ambiente
durante 10 minutos. Servir el mantecado al gusto.
el helado ya sacado de el molde de flor
el corte del helado con unos chorritos de crema de chocolate
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
Hola Montse, aquesta gelat m'agrada molt,aquest estiu l'he fet varies vegades,però el faig una mica diferent perquè no sigui tan calòric.
ResponderEliminarT'explico, en comptes de posar 400 de nata en poso 200 y els altres 200 els sustitueixo per 4 iogurts naturals de vidre, queda molt bó.
També al servir-lo l'acompanyo amb una salsa tofee i pinyons torrats.
A veure en la resposta del ou en pols tinc varies preguntes: quina quantitat d'ou poses per un vas d'oli?, segons veig a la foto no és pot montar amb el minipimer o si? quina marca gastes i on la puc trobar?, com ho fas per fer les truites?.
Petons
Moltes gracies, Mariana, la propera el faré amb la teva recepta, .
ResponderEliminarMira al pot hi han les explicacions de les mides,( però jo després de tants anys ho tinc per la ma i ho faig a ull), poc ortodoxa, però es així.
per un vas d´oli com tu dius una cullerada sopera de ou, el aigua la vaig afegint fins que veig que queda compacte. i li poso un polsi de sal.
Jo la faig al pimer o amb les varilles i si vols també es pot fer a la thermo, com tu tinguis costum, tant sols el que canvia es que tens un ou que no te closca( jeje), res mes.
La marca que jo compro es de la gallina blanca.( però també hi han altres cases que ho fan).
La pots trobar en botigues per a hostaleria i a Barcelona a molts llocs com per exemple a la botiga de queviures Antolin , sota els porxos de la boqueria.
Per fer les truites poso mes ou i mes aigua i ho faig servir tal i com el ou normal.
Molts petons si necessites quelcom ja saps, el que vulguis, suposo que te contestat a tot.Molts petons.
Moltes gràcies per la teva explicació. Miraré a veure si ho trobo i si no si vaig a Barcelona aniré a la botiga que m'has dit.
ResponderEliminarBona nit des de Lleida que fa una calor espantosa que no hi ha manera de dormir
Hola guapísima, ja soc aqui i el primer que he fet es mirar que has fet aquests dies.... deliciós gelat de plàtan que copiaré aquest estiu.
ResponderEliminarJa parlarem... un petonet
Hola , Anna, moltes gracies, per la teva visita, tinc mes cosetes que he fet, però per falta de temps no les he pogut penjar, a veure si m´espavilo i ho penjo, espero que hagis passat uns dies genials. Petonsssssss
ResponderEliminar