Yo siempre he utilizado el polvo de huevo, que va estupendo
en lo referente a la salmonela, la verdad es que es un gran
remedio, los botes se encuentran en los grandes almacenes
y da mucho de si. Hay de distintas marcas, pero como no cobro
nada por hacer la propaganda, no lo pongo, ja ja, cada uno que
elija la que mejor le vaya.
Las proporciones están en los envases, yo con los años ya ni
me lo miro, pero para los que no lo han utilizado nunca, es
aconsejable seguirlas.
el bote en cuestión( la caducidad es larga).
aquí ya mezclado el polvo , agua y sal.
terminada.
Es un buen recurso, a la hora de hacer en cantidad y ahora en verano
más.
Hola, havia sentit parlar del ou en pols, però no coneixeia a ningú que el fes servir. Em sembla molt interessant. Una cosa:aquesta mahonesa en comptes d'oli porta aigua?
ResponderEliminarGràcies
Va de mil meravelles, i es posa la pols de ou, amb una mica d´aigua i sal, ho barreja's, per fer com si fos el ou, i montes amb oli. com si ho fessis amb un ou normal. si no entens t´ho torna a explicar. petons.
ResponderEliminarmome, jo tampoc no he provat mai l'ou en pols. ja entenc com el prepares, però el gust és igual que amb un ou fresc?
ResponderEliminari posats a preguntar, la carn del pastís de patata i carn sembla crua, ho és realment?
HOla manel, dir-te que el ou, per fer la maionesa, esfantástic, i quasi no hi ha diferencia, has de ser super experte en la matéria per a distinguir- si esta feta amb aquest tipus d´ou., Jo fa més de 25 anys que l´utilitzo, i per a fer truites de patates, va de meravella,( i no tinc accions a la fabrica, ja ja).
ResponderEliminarBe el pastis de carn el vaig fer amb carn picada del super(mercadona), que era barrejada amb tocino, i vedella , passadeta per la paella molt poquet , i la vaig afegir al sofregit.( molt poc oliosa).Molts petons.
gràcies, mome, quan en vegi al super, compraré ou d'aquest i ja et diré com em va.
ResponderEliminar