Estas tartaletas, las hice a modo de entrante,
sin mucha
contemplación, ya que utilicé
unas tartaletas de pastelería
salada, unas
morcillas de cebolla y huevos de codorniz.
Yo abrí las morcillas, y la repartí en las tartaletas,
encima
le puse el huevito y una gota de aceite y horneé.
Fueron deliciosas, ya se que mi versión está falta de
la
manzana, pero como a algunos no les gusta la omití
y
realmente quedaron unas tartaletas, geniales, sencillas
y volaron.
Como me encantan estas tartaletas y con huevo más, quedan preciosas.
ResponderEliminarBesos
Fantàstiques per aperitiu, molt vistoses i molt bones! A mi també m'agrada amb el toc de poma ;)
ResponderEliminarApa, en un tres i no res ens has fet un bon aperitiu.
ResponderEliminarBona feina i bon any!!!!!
un petó
Nena quina alegria tornar a veure la cuina oberta... m'encanten aquestes tartaletes, que bones, fa molt temps que no en faig, T'han quedat molt boniques... Un petonet guapa
ResponderEliminarHola Pilar gracias, la verdad es que facilitas y geniales. besos.
ResponderEliminarGracies Gemma, es que ja veus, quan hi ha gent que saps que no les menjará adaptes les versions, jaja. petons
ResponderEliminarHola Dolors, bon any guapa, encara no he tingut temps de possar-me al dia i anar a veure cap amic, per estar delint-me de les vostres maravelles, molts petons,i gracies.
ResponderEliminareI!!!, Anna, ja veus, intentant posar fil a la agulla, sense que s´em torçi, jaja, espero que la bona rauxa duri, moltes gracies i mil petons.
ResponderEliminar¡¡EXTRAORDINARIAS!!!! Muy buena combinación
ResponderEliminargracias Chari, me alegra de que te gusten. besos
ResponderEliminarMontse por Dios bendito, que bocado más exquisito.
ResponderEliminar