cambi de fogons,ja. ja

be, ja se que no es cap mena de recepta de cuina, però es que com tot
el mon quan estrena quelcom nou, esta joiós, jo com es una de les coses
que faig servir amb molta asiduitat ja, ja. Os la ensenyo, no te cap secret
es tal i com era la antiga, l´únic que per comptes de tenir un foc llarg al
mig, en te un rodó amb dues posicions, i les graelles son de ferro colat.
be, quin rotllo os foto, amb la meva cuina, espero que os agradi, i per
començar la he estrenat fent cafè.






4 comentarios:

  1. montse, si amb els fogons vells ja no donàvem abans per seguir les teves receptes, amb aquests nous acabaràs amb nosaltres.
    et felicito per l'elecció, jo també prefereixo el foc que la inducció o la vitroceràmica, i si tingués lloc triaria uns fogons com aquests amb un gran foc al mig per a les paelles, el wok... que els disfrutis!

    ResponderEliminar
  2. Moltes gracies Manel, jo soc de la vella escola, encara no m´he modernitzat en aquest tema, prefereixo el foc, ja que puc dispossar de tots els estris jeje, es que els altres estaben ja molt gastats i es una bona inversió , ja veus, el foc del mig, per la paella, va de maravella, i el millor es que te un petitet d´ins, per fe-hi alguna coseta , si ho tens tot ocupat, es una maravella,i no hi tinc accions a aquesta casa jaja, petonets i gracies.

    ResponderEliminar
  3. Guapa... jo el tinc igual que tu, quatre pels costats i el del mig ben gran per les cassoles i paella, és el que més faig servir.
    Enhorabona pel canvi!!!
    Un petonet

    ResponderEliminar
  4. Moltes gracies, la veritat es que em va de fábula, i com que soc de idees fixes,jaja, he tornat a possar el model més nou, espero que em vagi tant be com el altre. petons

    ResponderEliminar