Bona Diada a tothom!!!
Avui dia de festa, i com no pot mancar
a la meva taula, el tradicional pastís, la
copeta i tot el que es calgui.
Com que hi havien canelons he pensat fer
un entrant, aprofitant el dia, ja veieu que
no te res de dificil, senzill, bo i amb molt
amor.
Ingredients:
Piquillos
Esparrecs
i maionesa
Preparació:
Disposar els esparrecs i en mig possar uns piquillos tallats
per un costat i enrrollats a si mateixos, tal i com es veu
en la foto.; i amb la maionesa , al damunt de les puntes
Espero que os agradi, molts petons a tots.
Avui dia de festa, i com no pot mancar
a la meva taula, el tradicional pastís, la
copeta i tot el que es calgui.
Com que hi havien canelons he pensat fer
un entrant, aprofitant el dia, ja veieu que
no te res de dificil, senzill, bo i amb molt
amor.
Ingredients:
Piquillos
Esparrecs
i maionesa
Preparació:
Disposar els esparrecs i en mig possar uns piquillos tallats
per un costat i enrrollats a si mateixos, tal i com es veu
en la foto.; i amb la maionesa , al damunt de les puntes
Espero que os agradi, molts petons a tots.
ja,ja,ja... Molt bona idea!!!
ResponderEliminarLa senyera "comestible" m'encanta!
Petonets
Genial, m'encanta, ho trobo molt original i molt adequat per la diada!
ResponderEliminarTus entrantes son superoriginales has tenido una idea estupenda. Besos
ResponderEliminarGracies MaryLou, si tot comestible i sa, jajaja. petons
ResponderEliminarGemma, ha estat un flash, i amb verduretes, jajaja. petons
ResponderEliminarMaricarmen, gracias es que hay que darle un toque a las fiestas. besos
ResponderEliminar¡¡Super original!! yo pensaré algo en azul para el día de la comunidad Valenciana, que chulo!!
ResponderEliminarMolt original. Felicitats per la idea.
ResponderEliminarSalut,
Pepin
Gracias Cane, si es que solo hay que estar un poco iluminado, jeje,
ResponderEliminarpetonets i gracies per la teva visita.
Moltes gràcies Pepin, ja veus, senzill i a les hores de feste. Petons
ResponderEliminar