listo para consumir 😋
Como ya os puse hace unos dÃas, como hacÃa el ,aceite aquà os dejo ya la foto del mismo para que veáis como ha quedado, y a su lado como tiene que ser , la gran protagonista de este aceite la planta de albahaca.
el color que ha cogido el aceite es precioso, os dejo la foto para que se pueda apreciar, la verdad es que me encantarÃa, dejaros oler esta maravilla. es una pasada con un buen plato de pasta esta delicioso
mome, com sempre, trobo la teva pà gina plena de novetats fantà stiques, no només plats, sinó olis, maioneses, melmelades...
ResponderEliminaraquest oli d'alfà brega deu seu bonÃssim, i provaré de fer-lo, però no vas posar com el fas, només he trobat les fotos amb la infusió. si m'ho expliques, t'ho agrairé molt.
fins aviat!
siiiiiiii, jo també vull saber com el fas....
ResponderEliminarPetonets
Moltes gracies, Manel, la veritat es que si que he fet coses, però també sem em va la pinça jajaja, i ho dic per que no se que vaig fer, que no ha sortit la explicació del oli, perdoneu deuen pensar, que estic una mica turuta jajaja, es el calor, ja ho arreglo després i demano les meves excuses. Petons.
ResponderEliminarAnna, ja veus el calor de l´estiu fa que et quedis penjat, jajaja, després entraré i ho poso, moltes gracies a tu i al Manel, que si no jo crec que ni m´entro del que passa a casa meva. jajaja. petons.
ResponderEliminarGrà cies per posar la recepta. Aquesta tarda m'hi poso que tinc una planta d'alfabrega molt guapa, encara que és de les fulles petites però suposo que servirà igual.
ResponderEliminarGrà cies guapa.
Anna, gracies a tu i al Manel, la veritat es que encara no he entès el per que no va sortir, ja, ja, .
ResponderEliminarJo per fer-ho sempre ho he fet amb la de les fulles grans, les de fulles petites les faig servir per infusions, però ja diràs com queda, la veritat es que no ho se. Petons i desitjo que et quedi de meravella.