Aquest dies he pogut estar una mica per els de casa meva, i com que
a tot arreu hi havien maduixes, que eren com de cera i l´olor que
transmetíen era meravellosa no he pogut deixar de fer una bona
tartaleta gegant, per la famili, la veritat es que ja sabeu que jo
d´aquestes coses en faig sovint, però tant gran com aquesta
no la havia fet mai, i he gaudit molt portan-la a la taula i que tots
quedesin amb la boca oberta quan varen veure les dimensions
era tota la placa del forn.
a tot arreu hi havien maduixes, que eren com de cera i l´olor que
transmetíen era meravellosa no he pogut deixar de fer una bona
tartaleta gegant, per la famili, la veritat es que ja sabeu que jo
d´aquestes coses en faig sovint, però tant gran com aquesta
no la havia fet mai, i he gaudit molt portan-la a la taula i que tots
quedesin amb la boca oberta quan varen veure les dimensions
era tota la placa del forn.
Bé per el que vulguin la receta os remeto a l´altre entrada que vaig
fer amb racions individuals, i el procediment es el mateix.
fer amb racions individuals, i el procediment es el mateix.
Be com la Gemma, m´ha convidat a entrar a hemc-32
hi he participat amb aquesta pasta de full.
Esos fresones me están pidiento que me los coma a gritos!!! qué cosa más rica!!! bs!
ResponderEliminarEspectacular, no m'estranya que es quedessin amb la boca oberta... i ara que les maduixes comencen a estar bones, val la pena aprofitar la temporada :)
ResponderEliminarPer cert, amb aquesta recepta pots participar al HEMC-hojaldre, no? Et deixo un vincle al post per si et ve de gust, només cal que deixis un comentari :)
ResponderEliminarhttp://hechoencocina.blogspot.com/2009/04/hemc-32-hojaldre.html
graciea Eva. Petonets
ResponderEliminarGemma, moltes gracies, fins avui no he tingut temps, i vindre a fer-ho, aquesta nit, molt agraida. Petonets. guapa!!
ResponderEliminarPerfecte, només falta que afegeixis la foto del HEMC i diguis que participes ;)
ResponderEliminar