martes, 14 de abril de 2009

Pasta de full amb crema i maduixes" Tarta de hojaldre con crema y fresones"

Aquest dies he pogut estar una mica per els de casa meva, i com que

a tot arreu hi havien maduixes, que eren com de cera i l´olor que

transmetíen era meravellosa no he pogut deixar de fer una bona

tartaleta gegant, per la famili, la veritat es que ja sabeu que jo

d´aquestes coses en faig sovint, però tant gran com aquesta

no la havia fet mai, i he gaudit molt portan-la a la taula i que tots

quedesin amb la boca oberta quan varen veure les dimensions

era tota la placa del forn.

Bé per el que vulguin la receta os remeto a l´altre entrada que vaig

fer amb racions individuals, i el procediment es el mateix.





Petons per a tots .


Be com la Gemma, m´ha convidat a entrar a hemc


hi he participat amb aquesta pasta de full.



hemc 32 - hojaldre

6 comentarios:

Eva dijo...

Esos fresones me están pidiento que me los coma a gritos!!! qué cosa más rica!!! bs!

Gemma dijo...

Espectacular, no m'estranya que es quedessin amb la boca oberta... i ara que les maduixes comencen a estar bones, val la pena aprofitar la temporada :)

Gemma dijo...

Per cert, amb aquesta recepta pots participar al HEMC-hojaldre, no? Et deixo un vincle al post per si et ve de gust, només cal que deixis un comentari :)

http://hechoencocina.blogspot.com/2009/04/hemc-32-hojaldre.html

mome dijo...

graciea Eva. Petonets

mome dijo...

Gemma, moltes gracies, fins avui no he tingut temps, i vindre a fer-ho, aquesta nit, molt agraida. Petonets. guapa!!

Gemma dijo...

Perfecte, només falta que afegeixis la foto del HEMC i diguis que participes ;)