Hoy les ha tocado el turno a otros 10 kilos más de tomates.
Esta vez he preparado el sofrito con cebolla, que es una maravilla
tener hecho, espero que os guste
Solo comentaros, que lo he hecho igual, que la conserva de tomate casera
el único ingrediente, que he agregado han sido 2 kilos de cebollas, que he
picado finamente y he dejado cocer a fuego lento, hasta que perdieran su
acidez y sin que tomara mucho color; y he añadido el tomate tal y como os
mostré en el paso a paso del tomate.
montse, quina activitat que portes, fa tres dies que no paso i em trobo amb totes aquestes exquisideses. m'ha agradat molt el pastís d'albergínia, provaré a fer-lo segur.
ResponderEliminarfins aviat.
Moltes gracies Manel, la veritat es que el pastis esta molt bo, en va encantar a tots, i tens raó no he parat, però entro poc per que aprofito els dies, i no he voltat per la xarxa, a veure si os faig les visites habituals, es que el estiu no em dona per mes, molts petons.
ResponderEliminar