Festa de cumpleanys de la meva filla Anna (fiesta de cumpleaños de mi hija Anna)
aquesta Setmana Santa hem celebrat el cumpleanys
de la meva filla Anna, aqui os deixo unes coses que vaig
fer per la festa,!!!!
La festa per els amics (35), i els hi vaig fer una mica de tot
com em manque el temps, os deixo las fotos en aquest slide
que he fet per ella, i prometo que penjaré les fotos , les recetes
i algun pas a pas que vaig poder fer.
Espero que os agradi , molts petonets
Calzone familiar
àpat es un vici . La veritat es que admet tot tipus de farsa, i com que
la que ho va demanar, es gran menjadora!!! de pizzes, pastes i tot el
que vingui relacionat va voler que li fes una calzone de mil gustos,
paraules textuals, que hi hagi de tot, eh!!!
Aquí la calzoneeeee!!!!!
Be, donc com podeu veure el farciment es de:
Formatge mozzarella
Barreja de 4 formatges per pizzes
Olives farcides tallades a trossets
Pernil dolç fet a daus
unes quantes salsitxes de franckfourt tallades petites
uns trossos de xoriço ibèric tallat a dauets
uns daus de beicon
1/2 dotzena de ous de guatlla
i sofregit de tomate per sobre.
Per la masa de la calzone
Ingredientes:
400 grams de farina
1 sobre de llevat de forner
200 cc. d´aigua
50 grams d´oli
1 cullareta de sal( mida de mokka)
Jo la vaig amassar a la thermomix, però es pot fer igual, a mà o amb
qualsevol estri que tingue-ho per amassar.
Un cop feta la masa , s´estira en una safata i es farceix, es pot possar
tot el que agradi, i la tanquem com si fos una panada, li espolseu una
mica de farina per sobre i enfornar amb forn calent a 200º fins que
sigui cuita.
si voleu mirar com es fa la masa a la thermo mireu aquí.
Està bonisima!!!!!!!! y quan s´obra et tornes boig!!
Pasta de full amb crema i maduixes . " Tarta de hojaldre con crema y fresones"
a tot arreu hi havien maduixes, que eren com de cera i l´olor que
transmetíen era meravellosa no he pogut deixar de fer una bona
tartaleta gegant, per la famili, la veritat es que ja sabeu que jo
d´aquestes coses en faig sovint, però tant gran com aquesta
no la havia fet mai, i he gaudit molt portan-la a la taula i que tots
quedesin amb la boca oberta quan varen veure les dimensions
era tota la placa del forn.
![]() |
fer amb racions individuals, i el procediment es el mateix.
Be com la Gemma, m´ha convidat a entrar a hemc-32
hi he participat amb aquesta pasta de full.
Canelones de sepia con gambas. (Canelons de sipia amb gambes)
Pa de pasqüa dolç," Pan de pascua dulce"
y sobre todo nada de empalagoso, es una receta de convento, que
como dice una amiga mía, estas hacen las recetas, buenas , bonitas
y baratas, je je, ya ves que no me podía callar tu comentario, y la
verdad es que tiene razón, con poco salen unas cosas deliciosas,
espero que os guste y os animéis, yo lo hice y aguanta varios días.
Ingredientes:
250 gramos de mantequilla
25o gramos de azúcar
4 huevos
2 cucharadas de ron
50 gramos de nueces picadas
100 gramos de frutas confitadas surtidas
50 gramos de pasas
una cucharadita de canela en polvo
una cucharadita de clavo de olor en polvo
una cucharadita de café soluble
300 gramos de harina
2 cucharaditas de levadura
Prepararemos un molde untado con mantequilla y espolvoreado con
harina, para tenerlo apunto cuando ya tengamos la masa hecha.
Preparación:
azúcar hasta que adquiera un aspecto de pomada.
Añadir las yemas al cuenco de la mantequilla con el azúcar y añadir las
yemas una a una;teniendo en cuenta que no pondremos la yema siguiente
antes de que la masa la haya absorbido totalmente
(ver foto)
Pondremos en un recipiente aparte el ron , las nueces, las frutas secas
troceadas, las pasas, la cucharadita del canela, la cucharadita de clavo
y la de café y remover todo y dejar reposar, hasta que necesitemos estos
ingredientes ( de este modo se maceran las frutas con las especies).
( ver foto).
Añadiremos a la masa de la mantequilla, con el azúcar y los huevos, la
harina con la levadura( yo la mezclé antes y la pasé por el cedazo); la
añadiremos de forma envolvente, es decir, de abajo hacia arriba para
que no queden ni grumos y la mantequilla no pierda la textura., una vez
todo unido añadiremos las frutas maceradas, también de modo envolvente
para que quede todo bien unido. y por último añadimos las claras a punto
de nieve, del mismo modo envolvente.
ver foto ( así quedó la masa una vez todo incorporado).
( el horno ha de estar previamente calentado). Tenéis que ir controlando
de vez en cuando para que no se queme, ya que todos los hornos no son iguales.
Así quedó mi pan
puede disfrutar de la fiesta , teniendo algunas cosas preparadas.